Outplacement

Outplacement

Outplacement er proffesionel karriererådgivning til opsagte medarbejdere. Det er god employer branding at tilbyde opsagte medarbejdere et outplacement-forløb.

Vi hjælper med at tage et samfundsmæssigt ansvar. At tilbyde en opsagt medarbejder et forløb hos os er til gavn for både virksomheden og medarbejderen.

Et outplacement-forløb kan flere ting, herunder bla.

• Vise føromtalte samfundsmæssige ansvar. Det sender et klart signal til omverdenen om, at virksomheden tager hånd om sine ansatte.
• Skabe tryghed hos de blivende medarbejdere.
• Sikre at opsigelser foregår hensigtsmæssigt og respektfuldt.
• Hjælpe opsagte medarbejdere med at se fremtiden I et lysere perspektiv. Der bliver taget hånd om den opsagte med det samme.
Et outplacement-forløb er delt op i tre pakkeløsninger; Stærk, Stærk+ og Exclusive.    Kontakt os gerne til en uforpligtende snak og hør mere om vores forløb.

Hjælp din opsagte medarbejder godt videre med vores outplacementforløb

Outplacement er professionel karriererådgivning til en opsagt medarbejder. Det betyder, at den opsagte omgående får professionel sparring med fokus på det næste kapitel i sit arbejdsliv og sin karriere.

De fleste outplacementforløb er individuelle. Her møder den opsagte sin rådgiver en eller flere gange om ugen – alt efter behov. I forbindelse med større afskedigelsesrunder efterspørger nogle virksomheder desuden, at en ledergruppe klædes på og får sparring til at håndtere de ikke-opsagte medarbejdere. Det kan vi også hjælpe med.

 

Et forløb kan se ud som følger:

Samtaler med egen konsulent – Personlig møder, Skype, mail eller telefon.

Sparring med branchespecialister og/eller konsulenter med specialviden og specialkompetencer.

Adgang til stresscoach, psykolog/psykoterapeut.

Et udpluk af vores samarbejdspartnere

Om proSee

Vi er et konsulenthus, der arbejder med mennesker.

Vores mission er at skabe succes for andre, både virksomheder og individer.

Det er vigtigt for os at nå ind til kernen og kulturen hos virksomheden.

Vi ser ikke bare mennesket ud fra de bokse, der er krydset af og et eksamensbevis. Vi læser mellem linjerne og kigger på menneskets profil, personlighed og adfærd.

Vi ved at, det er nemmere at tilegne sig færdigheder, end at lære at passe ind i en virksomhedskultur.

Vi tror på at handlinger er vigtigere end ord. Ord kan ofte blot være hensigtserklæringer, hvilket aldrig må overskygge, de handlinger vi foretager os.

Ring eller skriv til os

Bryggergården 6, 5600 Faaborg

+45 22 48 90 39

prosee@prosee.dk