Rekruttering

Rekruttering

Populært kan rekrutteringen deles op i to overskrifter 
Search og Selection.

Search

Ved search finder vi de bedste kandidater i markedet gennem opsøgende arbejde. Vi er aktivt opsøgende på virksomheder og derudover bruger vi Linkedin, databaser og netværk. Det er også under search, at vi har mulighed for diskret at tage kontakt til kandidater, som virksomheden har bekendskab til. Denne form for arbejde kaldes headhunting. Kravprofilen er en uddybning af jobbet, som vi sender til de kandidater, vi skaber kontakt til.

Selection

Ved selection udarbejdes et stillings-opslag som publiceres på relevante jobportaler. Vi bruger bla. Jobnet, Linkedin, Facebook og Jobindex. Der er også mulighed for at benytte mere branche-specifikke jobportaler. Selection kan resultere i mange ansøgninger. Alle kandidater får et kvalificeret og proffesionelt svar på deres ansøgning.

Rekruttering på Fyn

Find det rette kandidatmatch tilpasset virksomhedens kultur

Når du benytter os til din næste rekruttering, er der tre ting, du med sikkerhed får med i processen: Viden, kompetencer og faglighed.

Vi optimerer processen for dig, så du kan koncentrere dig om at drive virksomheden, mens vi koncentrerer os om at skabe vækst til jer gennem nye medarbejdere. Det er hurtigere, mere effektivt og mere profitabelt.

Vores rådgivning tager afsæt i vores viden om rekruttering og erfaring med det kandidatmarked, den branche og den stillingsprofil, som du søger. Selv processen kan variere alt afhængig af hvad du ønsker vi skal udføre. En hel rekrutteringsproces kan se ud som følger:

 

 • Analyse af organisation og kultur i virksomheden
 • Job- og rolleanalyse
 • Udarbejdelse af kravprofil
 • Udarbejdelse af annonce, mediavalg og indrykning
 • Administration og screening af CV og ansøgninger
 • Indledende interview
 • Mellempræsentation for virksomheden
 • Personanalyse og/eller casearbejde
 • Referencetagning
 • Præsentation og anbefaling af 1-4 finalekandidater
 • Afslag til ikke valgte kandidater

Et udpluk af vores samarbejdspartnere

Om proSee

Vi er et konsulenthus, der arbejder med mennesker.

Vores mission er at skabe succes for andre, både virksomheder og individer.

Det er vigtigt for os at nå ind til kernen og kulturen hos virksomheden.

Vi ser ikke bare mennesket ud fra de bokse, der er krydset af og et eksamensbevis. Vi læser mellem linjerne og kigger på menneskets profil, personlighed og adfærd.

Vi ved at, det er nemmere at tilegne sig færdigheder, end at lære at passe ind i en virksomhedskultur.

Vi tror på at handlinger er vigtigere end ord. Ord kan ofte blot være hensigtserklæringer, hvilket aldrig må overskygge, de handlinger vi foretager os.

Ring eller skriv til os

Bryggergården 6, 5600 Faaborg

+45 22 48 90 39

prosee@prosee.dk